Rreth Nesh

shopping-supermarket-1”Supermarket Xhangolli” ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2000 dhe sot është një nga rrjetet e supermarketeve më të suksesshme dhe gjithmonë në rritje duke i ardhur pranë konsumatorëve shqiptarë me produkte cilësore, nga firmat më të mira dhe çmimet më të leverdisshme. Me anë të bashkëpunimit tonë me kompanitë më prestigjoze në të gjithë Europën, Anglinë dhe Amerikën, ne i sigurojmë konsumatorit shqiptar një produkt cilësor dhe të sigurtë.

Produktet tona janë kryesisht prodhime italiane, greke, gjermame, angleze dhe amerikane si dhe produktet më të mira të prodhimeve shqiptare.

“Supermarket Xhangolli” është mundësia më e mirë e ofruar në Shqipëri për tregëtimin dhe ofrimin e produkteve për konsum të përgjithshëm për masën e gjerë të popullsisë.

Me një punë të palodhur dhe përpjekje të vazhdueshme nga komplet stafi drejtues është ngritur një strategji pune që konkurron denjësisht në tregun e kësaj fushe. Supermarket Xhangolli është një ndër liderët e supermarketeve të cilat operojnë në tregun shqiptar duke ofruar për klientin një gamë shumë të madhe produktesh me standarte të larta cilësie si dhe me çmime mjaft konkuruese në treg.

Supermarket Xhangolli është partneri juaj në çdo kërkesë, nevojë të shpejtë dhe cilësi të lartë të produkteve që do të dëshironit të gjenit në supermarketin tuaj.

Ne jemi kudo që ndodhet çdokush që kerkon të blejë cilësinë dhe të përfitojë ofertat më të jashtëzakonshme.

Supermarket tona ndodhen në adresat e mëposhtme:

1-Supermarket Xhangolli, rruga Komuna Parisit mbrapa Lulishtes, Kompleksi Alban Tirana.

2-Supermarket Xhangolli, rruga Nikolla Jorga te Gjykata e Tiranës përball Restorant Grepi i Artë.

3-Supermarket Xhangolli, rruga Siri Kodra përballë Institutit të Higjenës.

4-Supermarket Xhangolli, rruga Naim Frashëri mbrapa Ambasadës Kineze tek Blloku Ambasadave.

5- Supermarket Xhangolli, tek Kopshti Botanik, Kompleksi Kolombo.

6- Supermarket Xhangolli, Rruga Jordan Misja, tek Kompleksi Uslluga

7- Supermarket Xhangolli, Rruga Tefta Tashko, Tek Zyrat e Punes

8- Supermarket Xhangolli, Rruga Panorama, tek Drejtoria e Tatimeve ( Hipoteka )

Bli Mirë, Paguaj Lirë