Markat tona

Supermarket Xhangolli ofron për të gjithë klientët produktet e markave më të mira në treg.

Çdo klient që do hyjë tek supermarketet tona mund të gjej çfarëdo artikull që dëshiron. Mjafton të kërkojë cilësi, standarte, çmime të lira dhe produktet më të mira në tregun mbarëkombëtar.

Nuk keni pse lodheni duke kërkuar më të mirën, e keni shumë pranë tek Xhangolli, ku mund të gjeni çdo produkt që ju duhet.

Markat që ne ofrojmë për ju janë marka që njihen dhe janë mjaft të kërkuara në gjithë tregun botëror dhe që janë të kontrolluara dhe certifikuar si për cilësinë e prodhimit të produktit ashtu edhe për çmimin konkurues.

Në një pafundësi markash elitare Supermarket Xhangolli ju fton çdo ditë të provoni vërtët të BLINI MIRË dhe PAGUANI LIRË !!!

f1190 logo monsterAmita_Logorauch-lopepsi1Coca-Cola_Logo_Script  logo-palmoliveheineken_beer_logo_2924  Mid_products_layslow_logo milka-logo  lacta logo Nutella_4ab4a_450x450  Jacobs_logo colgatePantene_Logo_11_0915417code.png
dixan logoariel-logoBarillawp4f41edaeehw Logo_Cirio    kleenexLenor

Dhe shume marka te tjera!